Skip to main content

Behandelingen

Welke behandeling je best kiest voor je huid hangt af van verschillende factoren. Hoe is het gesteld met de conditie van je huid? Welk doel wil je bereiken? Zijn er specifieke noden? Heb je bijvoorbeeld last van een onzuivere huid, of trekt je huid doordat ze niet voldoende gehydrateerd wordt? Maar je hoeft zeker geen huidproblemen te hebben om je huid een plezier te doen met een behandeling. Elke huid wordt graag in de watten gelegd. En wie ziet er niet graag jeugdig en fris uit? Ik maak er dan ook een erezaak van om zowel mannen als vrouwen te laten stralen! We bekijken samen welke behandeling ideaal is voor je huidtype, behoeften én met welke producten we een maximaal resultaat behalen.

Wil je een behandeling om je huidstructuur te verbeteren?

Dan is Dermaplaning misschien wel iets voor jou! Deze speciale techniek geeft direct resultaat en blijft tot vier weken zichtbaar!

Doeltreffende producten

Voor mijn behandelingen gebruik ik de producten van het Scandinavische merk Oriflame of de exclusieve producten van 24nexx.

Wil je thuis je behandeling verderzetten? Dat kan!
Hiervoor kun je steeds terecht in mijn webshop.

HYA-THREAD Volume behandeling

NIEUWSTE BEAUTY TREND 2024

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in ons lichaam, vooral in de huid. Het houdt water vast, waardoor de huid er stevig, strak en elastisch uitziet

Dit effect kunnen we tegengaan met de Hya-Thread & Infusion techniek. Bij deze methode brengen we via een speciale door ons ontwikkelde techniek hyaluronzuur op de huid aan, waardoor het in de diepere lagen kan worden opgenomen.

De HYA-THREAD wordt aangebracht met behulp van hyaluronzuurdraden, herstelt het verloren gegane volume en accentueert ook specifieke gebieden zoals de jukbeenderen.

Bovendien kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke, subtiele lift zorgen.

HYA THREAD Hyalluronzuur

Hyaluronzuur, dat een essentiële rol speelt bij het behouden van de vochtbalans van de huid, draagt bij aan een vol, gehydrateerd en jeugdig uiterlijk. Het verbetert ook de elasticiteit van de huid.

Hyaluronzuur en DS V-LINE HyaThread-techniek

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam, voornamelijk in de huid. Het speelt een cruciale rol bij het vasthouden van vocht, waarbij de huid een vol, elastisch en stevig uiterlijk behoudt. Naarmate mensen ouder worden, meestal vanaf hun vroege twintiger jaren, neemt de productie van hyaluronzuur af, wat leidt tot de ontwikkeling van verslapte huid.

In tegenstelling tot dat, pakt DS V-LINE HYA-THREAD effectief het verlies van gezichtsvolume aan dat gepaard gaat met het verouderingsproces, met een verjongd en jeugdig uiterlijk tot gevolg. Onze gespecialiseerde techniek maakt diepe absorptie van HYA-THREADs in de huidlagen mogelijk, wat resulteert in zichtbare en langdurige verbeteringen."

Wat houd de HYA THREAD behandeling in?

Bij deze methode brengen we via een speciale door ons ontwikkelde techniek hyaluronzuur op de huid aan, waardoor het in de diepere lagen kan worden opgenomen. Hyaluronzuur begint water vast te houden en de huid voller te maken, waardoor het volume van de huid wordt hersteld.

De HYA-THREAD wordt aangebracht met behulp van hyaluronzuurdraden, waardoor niet alleen volume aan de huid wordt gegeven, maar ook diepe rimpels effectief worden behandeld. HYA-THREAD stimuleert de lichaamseigen collageenproductie, wat mogelijk helpt bij de volumeverdeling op de lange termijn. HYA-THREAD verzacht niet alleen diepe rimpels en vervangt het door ouderdom verloren volume, maar accentueert ook specifieke gebieden zoals de jukbeenderen. Bovendien kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke, subtiele lift zorgen.

Volumiseert de huid en verhoogt het vermogen om water vast te houden.

De HYA-THREAD wordt aangebracht met behulp van hyaluronzuurdraden, herstelt het verloren gegane volume en accentueert ook specifieke gebieden zoals de jukbeenderen.

Bovendien kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke, subtiele lift zorgen.

De behandeling bestaat uit:

Uitgebreid intake gesprek
Intensieve diepte reiniging
Behandeling met de nieuwste infuision pen
Aanbrengen van de HYA THREAD draden
Hyalluronzuur
Op de huid afgestemde werkstoffen en boosters
Bindweefsel massage
Eind verzorging