Skip to main content

Collageen draden

Wat is collageen?

Collageen, een van de belangrijkste bouwstenen van het lichaam, bevindt zich in veel bindweefsels, waaronder de huid en spieren. Deze stof, het elixer van de jeugd genoemd, vormt een van de belangrijkste aminozuren die de huid er jong uit laten zien. Het verliezen van zijn effectiviteit op de huid vanaf de leeftijd van 20 jaar vereist echter vaak aanvullende voedingsstoffen en toepassingen.

Wat is de behandeling met collageen draden?

DS V-Line collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels.

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. En zien we de eerste rimpels verschijnen.

De gepatenteerde originele DS-V Line collageen draden, van runder- en viscollageen, tezamen met de unieke serums boordevol goede werkstoffen, zorgen voor meer volume in het gezicht, dit door de absorptie van het collageen in een diepere huidlaag, waardoor de fijne lijntjes gladder worden en ook de diepere rimpels worden aangepakt!
​​​​​​​De huid wordt zichtbaar strakker en steviger en versterkt de elasticiteit van de huid en zijn huidbarrière!

Voordelen van de collageen draden

  • Verminderd de rimpeldiepte
  • De natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden.
  • Naald & Pijn vrij
  • Collageen niveau verhoging
  • Verbetert de huidkwaliteit
  • Geschikt voor alle huidtypes

Historie van de collageen draden?

De SEO en ontdekker van de "originele" gepatenteerde collageendraden is Dilay Sahin uit Istanboel Turkije.
​​​​​​​Ze ontwikkelde ruim 4 jaar geleden de collageendraden samen met een uniek stamcelserum, die door te werken volgens een specifiek protocol, een verbluffend resultaat geeft op het gebied van huidverbetering.
Inmiddels wordt de DSV-Line Collageen draden protocol in 53 landen over de hele wereld uitgevoerd, waaronder nu ook België.

De rimpel behandeling met collageen draden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een gladder huidoppervlak. De huid ziet er merkbaar steviger, voller en zichtbaar verjongd uit. Ervaar de nieuwste techniek en neem het verouderingsproces in eigen handen.

Het beste resultaat behaal je na een aantal behandelingen

  • Advies in kuur van 3 behandelingen, 1 behandeling per 14 dagen
  • na 3 maanden weer 1 behandeling of tijdens je reguliere behandeling steeds een paar draden

De rimpeldiepte is dan voor maanden lang afgenomen. Per persoon is het resultaat verschillend en kan niet voorspeld worden. De techniek verhoogd het collageen niveau.