Skip to main content

Over mij

Samen met mijn 2 kinderen, hond Ziva én kat Bella ga ik stralend door het leven. Al sinds mijn prille tienerjaren hou ik me graag bezig met mode, beauty en sport. Vooral van het laatste maakte ik werk in de vorm van competitievoetbal. Daarna wenkte het ‘gewone’ leven en hield ik me vooral bezig met werken en voor mijn gezin zorgen. Tot zo’n twee jaar geleden ...

“Wie had dat gedacht?”

Die bedenking heb ik vaker mogen horen van kennissen en vrienden. Toegegeven, ik beantwoord niet meteen aan het beeld van ‘de klassieke estheticienne’. Toch sluimerde bij mij de passie voor beauty al jaren. Alleen had ik er nooit veel tijd voor gehad – of genomen. Tot in 2020, het jaar dat de wereld vertraagde. Ik werkte al een tijdje met het Zweedse merk Oriflame en plots kreeg ik de kans om mijn lang vergeten droom waar te maken. Ik schreef me in voor een cursus schoonheidsverzorging én studeerde succesvol af. Mijn living werd omgetoverd tot een heus beautysalon en al snel mocht ik mijn eerste klanten verwelkomen. Dat was meteen het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

De kunst van het verzorgen

Ik vind het heerlijk om mijn klanten in de watten te leggen. Een zalige nek- en schoudermassage bij een maskertje, een stevige sportmassage of de blik van een tevreden klant na een huidverbeteringssessie: ik haal er enorm veel voldoening uit. Ik word trouwens zelf helemaal zen wanneer ik een behandeling geef!

Een mooie huid

Ik maak er een erezaak van om mensen te helpen hun huid te verbeteren. Vrouwen, mannen, maar ook jongeren. Iedereen krijgt wel eens te maken met huidproblemen. Het is dan geweldig om samen mooie resultaten te behalen met kwaliteitsvolle verzorgingsproducten. Wees maar gerust: ook zonder spuitjes of andere ingrepen kun je je huid laten stralen!