Skip to main content

Massages

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan stress en druk. Hierdoor kunnen spanningen ontstaan. Je merkt het misschien niet meteen, maar die spanningen kunnen langzaamaan je lichaam verzwakken. Hierdoor ben je niet alleen vatbaarder voor ziekte, je voelt je ook minder goed in je vel. Een massage is dus goed voor lichaam én geest!

Relax-massage

De ontspannende massage met warme oliën stimuleert de doorbloeding van je weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van je spieren. De volledige ontspanning van je lichaam werkt ook verzachtend op allerlei gevolgen van stress, zoals bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, slaapproblemen, stijve rug- en nekspieren, spanningshoofdpijn en maag- en darmklachten.

Sportmassage

De sportmassage is een intensieve massage met een opwekkend effect. Door de extra stimulatie van je spieren en bloedsomloop werkt deze massage niet alleen prestatiebevorderend, maar ook enorm herstellend na een zware inspanning of blessure. 

Japanse hoofd- en nekmassage

Bij deze massage ligt de focus volledig op je nek, schouders en hoofd. Op deze plaatsen wordt spanning heel vaak opgebouwd en vastgehouden. Het aanraken van de juiste drukpunten maakt die blokkades los. Hierdoor valt de stress bijna letterlijk van je schouders.

Deze massage is perfect combineerbaar met de relaxmassage.

Cupping massage

Bij cupping worden je huid en het onderhuids bindweefsel vacuüm gezogen met speciale cups. Deze techniek activeert de bloedsomloop en het lymfestelsel. Hierdoor worden voedingsstoffen beter opgenomen en afvalstoffen beter afgevoerd. Cupping is heilzaam bij allerlei klachten zoals stress, vermoeidheid, vastzittende spieren, migraine en vochtophopingen zoals cellulite (‘sinaasappelhuid’).